Tavaszi Zene Tippmix

Kedvenc dalotokat bárhol, bármikor megismeritek, még akkor is, ha esetleg valaki nyenyerén játssza vuvuzela kísérettel? Vasárnap a Zene Tippmixen kiderül, mennyire ismeritek jól kedvenc animéitek openingjeit és endingjeit. Ebben a másfél órás programban eredeti számokat, illetve különböző feldolgozásokat fogtok hallani és az adott anime címét kell négy válaszlehetőség közül kiválasztani. Papírra nem lesz szükségetek, de íróeszköz legyen nálatok. A vetélkedőre nem kell előre jelentkezni; a program kezdetekor legyetek a karaoke teremben és kérjetek feladatlapot. Egyénileg, illetve maximum három fős csapatokban játszhattok. A legtöbb helyes megoldással elért pontszámok alapján az első három helyezett csoportos és az első helyezett egyéni versenyző nyereményt kap.
A kategóriák a következők lesznek:
Hamarosan…

Zene Tippmix Xtra: Az öt próba
Azoknak a játékosainknak, akik már a kisujjukból rázzák ki az animés zenei kvízek megfejtéseit, most tavasszal egy újfajta kihívással állunk elő. Veterán versenyzőink itt tudják csak igazán összemérni zeneismeretüket! Nem csupán a számok felismeréséről és a helyes válasz kijelöléséről lesz szó, a gyorsaság és a logika is komoly szerepet kap.

 
Öt különböző zenepróbán kell helyt állnia a bátor jelentkezőknek, melyek a következők lesznek:
Sorrendezés — A mini tippmixekről már ismerős lehet a feladat, melyben a 4 válaszlehetőség helyett egy hosszabb listán kell bejelölni a megfejtéseket.
Kapcsolás — 4 számból fogtok rövid részleteket (10-15 mp) hallani, melyek egy bizonyos logika alapján egymással összefüggésben állnak. Itt ezt a kapcsolatot kell megnevezni, pl. ha a dalokhoz kapcsolódó animék mind a Production I.G munkái, akkor a helyes válasz a “Production I.G”, de fél pontot fogunk adni az “ugyanaz a stúdió” jellegű megfejtésekre is.
Rapid X — A számokból mindössze 5, illetve 2 mp-es részleteket fogtok hallani, ez alapján kell a 4 lehetőség közül kiválasztanotok a megoldást.
RemixX — Az eredeti dalrészleteket kisebb-nagyobb változtatásokkal fogjátok hallani.
Character Song — Itt a dalt előadó karakterek nevét kell megjelölnötök 4 válasz közül.

 

Mindenkit szeretettel várunk a hagyományos Tippmix mellett a Ötpróbán is, különös tekintettel a Tippmix veteránjaira*, akiket a ötpróbán elért pontjaik alapján fogunk díjazni.
*Veterán versenyzőnek számít, aki korábban már kapott veterán oklevelet a Tippmixen egyéni vagy csoportos nevezéssel.

 

Sikeres tippelést és jó szórakozást kívánunk!


Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

    Archívum

    Kategória