2019 Téli MondoCon

Időpont: 2019 január 5. (szombat)
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Programok:

Piros-Fehér Dalcsata

Természetesen ezúttal sem maradtok verseny nélkül!
Japánban nagy népszerűségnek örvend az 1951 óta minden évben szilveszterkor megrendezett Kouhaku Uta Gassen zenei vetélkedő. A meghívott énekesek hagyományosan a piros (női) és a fehér (férfi) csapatban versenyeznek, különböző dalokat adnak elő, majd a zsűri és a közönség szavazatai alapján kihirdetésre kerül a győztes csapat.
2019. január 5-én, 12:30-tól nektek is lehetőségetek nyílik kipróbálni magatokat egy hasonló versenyen − nincs más dolgotok, mint a helyszínen választani egy dalt és jelentkezni polgári nevetek vagy csapatnevetek megadásával. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Dalcsatára!

Jelentkezés:
A helyszínen jelentkezhettek egyénileg vagy maximum 3 fős csoportban 12:00-ig. Minden egyéni vagy csoportos versenyzőnek egy számot kell választania a dallistáról (http://adarnako.hu/valaszthato-szamok/), amit a jelentkezéskor a nevetekkel együtt meg kell adnotok. Nincs stílusbeli, vagy nyelvi megkötés a dalokra, csak arra figyeljetek, hogy “LQ” vagy “Vocal” jelzésű nem választható.

A verseny menete:
Összesen 6 produkció kerül majd színpadra, 3 a Piros csapatban, 3 a Fehér csapatban. A jelentkezők közül sorsolással fogjuk eldönteni, hogy ki az a 3-3 egyéni vagy csoport, aki a két rivális csapat színeiben mérkőzhet meg. A sorsolás a verseny kezdete előtt történik.
A dalcsatát követően közönségszavazással dől el, melyik csapat lesz a győztes. A szavazatokat 16:00-ig lehet leadni a karaoke pultnál.
Kérdéseitekkel, kéréseitekkel keressetek minket a karaoke@adarnako.hu e-mail címen vagy Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/adarnakokaraoke/).
Jó felkészülést kívánunk!

Mini Zene Tippmix

Ismét egy évzáró/évnyitó mini zene tippmixet hozunk nektek a téli MondoConra. Ebben a fél órás blokkban a 2018-as év összefoglalásaként openingekből, endingekből és movie számokból fogtok részleteket hallani és négy válaszlehetőség közül kell kiválasztani a helyes megoldást. Egyénileg vagy maximum három fős csapatokban vehettek részt a versenyen.
Nem szükséges előre jelentkezni, csak íróeszközzel (lehetőleg kék vagy fekete toll) felszerelkezve legyetek ott a karaoke teremben a verseny kezdete, tehát 12:00 előtt pár perccel.

Retro Challenge (Csoportos vívmánygyűjtés)

Szalad az idő, minden évadban rengeteg új anime jelenik meg, és így természetesen sok új opening-ending is terítékre kerül. Vannak azonban olyan számok, amelyek az évek során ikonikussá váltak az animezenék között; ezekből szemezgetve összeállítottunk egy 15 dalból álló listát. A feladat a következő: a listán szereplő összes dal hangozzon el legalább egyszer a Hagyományos Karaoke ideje alatt (10:30-12:00 és 13:30-16:45 közti időszakokban)!
A challenge-et persze nem egyedül kell teljesítened, hanem a többi énekessel együtt dolgozhatsz majd azon, hogy az összes számot kipipáljuk a listán. 😉
Aki a listáról olyan számot ad elő, ami addig még nem hangzott el, megkapja a dal sorszámát, és ha sikerült a végére érni a challenge-nek, 16:45-kor ajándékokat sorsolunk ki a résztvevők között.

1: Azumanga Daiou – Soramimi Cake
2: Berserk – Forces
3: Cowboy Bebop – Sasurai no Cowboy
4: Digimon – Biggest Dreamer
5: Dragon Ball Z – Cha-la Head Cha-la
6: Full Metal Panic – Tomorrow
7: Gintama – Pray
8: Great Teacher Onizuka – Driver’s High
9: Inuyasha – I Want to Change the World
10: Neon Genesis Evangelion – Zankoku na Tenshi no Teeze
11: Ouran High School Host Club – Sakura Kiss
12: Sailor Moon – Moonlight Densetsu
13: Slayers – Give a Reason
14: Yu Yu Hakusho – Hohoemi no Bakudan
15: Zero no Tsukaima – First Kiss

Hagyományos Karaoke

A Hagyományos Karaoke keretein belül a karaoke teremben megtalálható dallistáról bármely dalt választhatjátok és énekelhetitek. A listát itt is eléritek:
http://adarnako.hu/valaszthato-szamok/
A program teljes időtartama alatt lesz lehetőségetek jelentkezni az arra kijelölt asztalnál. Arra felhívjuk a figyelmeteket, hogy a jelentkezés sorrendjében hívjuk majd fel az énekeseket, így előfordulhat, hogy várnotok kell, amíg sorra kerültök. Érdemes feliratkozáskor megnézni a sorszámotokat és az aktuális éneklő sorszámát. Egy-egy előadásra 4-5 percet lehet számolni, így például ha hatan vannak előttetek, az körülbelül 25-30 perc várakozás.

Jó éneklést kívánunk!


Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

    Archívum

    Kategória