2018 Téli MondoCon

Programok:

Természetesen ezúttal sem maradtok verseny nélkül!

Piros-Fehér Dalcsata (12:30-13:00)

Japánban nagy népszerűségnek örvend az 1951 óta minden évben szilveszterkor megrendezett Kouhaku Uta Gassen zenei vetélkedő. A meghívott énekesek hagyományosan a piros (női) és a fehér (férfi) csapatban versenyeznek, különböző dalokat adnak elő, majd a zsűri és a közönség szavazatai alapján kihirdetésre kerül a győztes csapat.

2018. január 13-án, 12:30-tól nektek is lehetőségetek nyílik kipróbálni magatokat egy hasonló versenyen − nincs más dolgotok, mint a helyszínen jelentkezni polgári nevetek és becenevetek megadásával. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Dalcsatára! Kérdéseitekkel, kéréseitekkel keressetek minket a karaoke@adarnako.hu e-mail címen, a fórumon vagy a facebook oldalunkon.
A verseny menete, szabályzata:
Maximum 16 fő jelentkezését várjuk, akiket a regisztráció lezárása (12:00) után két egyenlő létszámú csapatba (piros és fehér) osztunk, sorsolással. Páratlan számú nevező esetén a kisebb létszámú csapat választhat +1 főt a szervezők közül.
Ezt követően a csapatoknak adunk némi gondolkozási időt, hogy kiválasszák azt a 3-3 dalt, amit szeretnének elénekelni. Erről a listáról választhattok számot (ez a rendezvényig várhatóan bővülni fog): http://port70.net/~estrica/songs.txt
Nyelvi, stílusbeli megkötés ezúttal nincs (lehet akár magyar Disney dalt is hozni), ám a listáról NEM választható [LQ], (Vocal) illetve (Vocal Only) megjelölésű szám!
Egy dalt 1, 2, 3 vagy 4 csapattag énekelhet, és minden csapattagnak részt kell vennie legalább egy előadásban. (A csapatokban egy-egy személy akár mindhárom számban is énekelhet)
Az értékelés a közönség (ide értve a szervezőket is) szavazatai alapján történik, a vetélkedő eredményhirdetésére így azonnal, helyben sor kerül.

Zene Tippmix Mini (13:00-14:00)

Most sem marad el a zene tippmix, de a con rövidsége miatt most egy mini kiadás lesz. 3 kategóriában tehetitek próbára zenefelismerő képességeiteket. Az opening és ending kategóriákban a 2017-es év animének eredeti számait kell felismerni és a megfelelő címet négy válaszlehetőség közül beikszelni. A Vocaloid kategóriában különböző témákból, vocaloidos projektekből fogtok számokat hallani és egy listában sorszámozni kell az elhangzott dal “albumának” nevét.
(A felkészülésben segítségetekre lehet a következő lista: www.vocaloid.wikia.com/wiki/Category:Song_series )
Papírra nem lesz szükségetek, de íróeszköz legyen nálatok. A vetélkedőre nem kell előre jelentkezni; a program kezdetekor (13:00) legyetek a karaoke teremben és kérjetek feladatlapot. Egyénileg, illetve maximum három fős csapatokban játszhattok. A legtöbb helyes megoldással elért pontszámok alapján a csoportos és egyéni első helyezett nyereményt kap.

Emellett természetesen hagyományos karaoke is lesz egész nap, mikor is szabadon énekelhettek bármit a terem falán megtalálható listáról.

Helyszín: Hungexpo (K épület, Karaoke terem), 1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Időpont: 2018. január 13. (szombat) 10:30-20:00
Szervezők:
Pércsy Eszter (Tsuki), Molnár Juli (Mystra), Solti Andrea (Leea), Szegő Judit (kedvesjudit)
Segítők:
Erkel Sára, Fintor-Csabán Orsolya, Fintor János, Gulyás Eszter, Kránicz Zsuzsanna, Szegő Zsófia
Hangtechnikus:
Pór Ábrahám

Mindenkit várunk szeretettel, kezdjük karaokéval az új évet! 😉


Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

    Archívum

    Kategória