Amikor olvastam 8-tól, hogy OVA-ban folytatják a mangát 4 részben, egybõl tudtam, hogy esélytelen, hogy befejezzék. A My Anime List-en a barátok frissítéseinél látom Leeánál, hogy most is olvassa a ReLIFE mangát, ebbõl tudom, hogy sokkal hosszabb ez, mint az animében volt. Legalább 52 részesnek kellene lennie cakkumpakk.
Nem vagyok lusta olvasni, csak tényleg géprõl nézek animét, de mindig messzebb a monitortól, mintha TV-n nézném. Arra már viszont lusta vagyok, hogy felálljak, hogy megállítsam, hogy el tudjam olvasni. Bár pont az volt az érdekes, hogy tegnap este akkor nem voltam lusta felállni, és megállítani, amikor ment a GHOST SWEEPER Mikami openingje, és megragadta a szememet, hogy valószínûleg Arimori Satomi írta az opening és az ending szövegét. A kanjikból megállapítottam, hogy õ volt. A nevének "mori" része pont ugyanúgy van írva, mint az erdõ, a keresztnevében a "mi", meg pont úgy, mint Okui Masami nevében. Nekem ez a két info bõven elég volt, hogy beazonosítsam. Õ a '90-es években rengeteg szöveget írt King Records által kiadott anime daloknak. És milyen jókat, szeretem a szövegeit, úgyhogy megjegyeztem magamnak.