Szerző Téma: Anime & Manga  (Megtekintve 14225 alkalommal)

  • Nem elérhető toumeiNi
  • Néha már énekel
  • *
  • Hozzászólások: 43
Re:Anime & Manga
« Válasz #135 Dátum: Június 09, 2018, 10:23:15 pm »
Én elsősorban seiyuu alapján döntöm el, hogy megnézzek-e egy animét, vagy se. Vagyis ez annál egy kicsit komplexebb, de azért volt már olyan, hogy "Ennek a karakternek xy a hangja! Akkor ezt megnézzük." Szívattam is már meg magam ezzel nem kevésszer. xP
Na de visszatérve az előadókra, én talán a Yousei Teikoku esetében tudok minden animét, vagy tudtam egyszer régen, de meg nem néztem őket miatta. A Venus Versus Virus mondjuk már egy ideje izgatja a fantáziámat, de kellően sok más dolog is fent van a listámon ahhoz, hogy még várasson magára. Meg persze ha valahol Mikakoshi van, az már fél siker. A Ballroom e Youkosoban pl. mindkét ED-et ő énekelte, és gondoltam ez akkor majd azt jelenti, hogy valamelyik karaktert is megkapja szinkronizálásra, nem? NEM? Hát nem. :( Olyan szomorú voltam. :(
Utánakerestem ennek a Hoshizora no Waltznak, mert erősen megkopott már a Kuribayashi Minami ismeretem (konkrétan csak a School Days-es Anata ga... Inai-ra emlékszem rendesen [meg ha School Days, akkor még Itou Kanako Waltz-a a legjobb imho]), úgyhogy itt a válasz: a Kimi ga Nozomu Eienből van. Így, hogy most meghallgattam, beugrott, hogy ismerem, tényleg szép szám.

Re:Anime & Manga
« Válasz #136 Dátum: Június 23, 2018, 10:58:39 pm »
Csak jó lesz a Katanagatari. Ha elengedem a rajzstílust, tényleg érdekes a történet. Csak az a baj, hogy nagyon hosszú egy részből 50 perc. Egyébként is hamar leamortizálódik a figyelmem feliratos animék esetében, de itt folyamatosan nézem, hogy hol tartunk időben, még mennyit kell figyelni. Kár érte.

Re:Anime & Manga
« Válasz #137 Dátum: Január 31, 2019, 01:15:28 pm »
Mai nappal ünnepélyesen bejelentem, hogy végignéztem a Naruto Shippuudent, megvan az 500 rész. Alig hiszem el, hogy végignéztem.

Sokáig toleráns voltam a fillerekkel, úgy voltam vele, hogy ha akarják, hát legyen, talán még jót is tesz, ha régi történeteket más meglátásba helyezik. De ahogy elrontották a végét, azt tanítani kéne. Ez a háború is annyira unalmas volt, hogy az volt a gondolatom, hogy a háború nemcsak azért szörnyű dolog, mert döntő többségében értelmetlenül halnak meg emberek, hanem mert teljességgel értelmetlen időtöltés, sokkal hasznosabb dolgokkal is el lehet ütni a mindennapokat. Meg az, amit belesűrítettek az utolsó 20 részbe... Mire volt jó az a rengeteg filler, ha a 480. rész körül elkezdtek egy olyan történetet, ami legalább 50 részt kívánt volna meg? Na meg hát megnéztem volna egy folyamatot arról, hogy Naruto esetleg beleszeret-e Hinatába, nem az, hogy két tények elé állít, hogy közeledik az esküvő, mindennek semmi jele nem volt. Meg igazából Sasuke sem tért vissza úgy, ahogy sokan áradoztak róla. Nekem személy szerint Orochimaru pálfordulása sokkal jobban tetszett.

Akárhogy is, azért egy jó kaland volt. Egy hosszabb szünetem volt, majdnem 2 évig néztem a Shippuudent. Azt mondom, hogy egész jó volt. Én 8 pontra értékeltem, azt gondolom, hogy a 7-8 pont körüli érték a reális. Vannak akik észérvekkel magyarázzák, hogy miért 10 pontos számukra ez az anime. De a Naruto esetében merek általánosítani, hogy akinek ez a tökéletes anime, az egyfajta értékválságban "szenved" (már ha ő szenvedésnek éli meg). A sok baki és filler miatt soha nem lesz 10 pontos az anime, nem utolsósorban vannak sokkal komolyabb mondanivalójú animék, melyek progresszíven jelenítik meg azt.
« Utoljára szerkesztve: Január 31, 2019, 01:18:45 pm írta supermario4ever »