2016 Animekarácsony

Budapest, Hungexpo (2016. december 10.)

Zene Tippmix

Walt Disney emlékére és a Karácsony közeledtének örömére ezúttal egy téli különkiadással kedveskedünk nektek a zene tippmixen. A megszokottól eltérően most 3 kategóriára számíthattok: az animés karácsonyi daloknál 4 válaszlehetőség közül kell kiválasztanotok a helyes megoldást, míg a Disney daloknál egy 25-25 rajzfilmet, rajzfilmsorozatot felsorakoztató listából kell kiválasztanotok és sorszámoznotok az elhangzó dalokhoz kötődő megfejtést. Papírra nem lesz szükségetek, de toll (fekete vagy kék) legyen nálatok. A vetélkedőre nem kell előre jelentkezni; a program kezdetekor legyetek a karaoke teremben és kérjetek feladatlapot. Egyénileg, illetve maximum három fős csapatokban játszhattok. A legtöbb helyes megoldással elért pontszámok alapján az első helyezett (egyéni illetve csoport) nyereményt kap.

Karaoke Extra

Közkívánatra egy 1 órás blokk folyamán az eddigi Kaszinó versenyek során felhasznált “extra” kategóriás KFN-ek közül szabadon választhattok magatoknak dalt. Ne feledjétek, ezen KFN-ekben bármi megtörténhet! 😉 A pontos számlistát a fórumon és a Facebook oldalunkon tesszük közzé.

Zene tippmix eredmények:

Csoportok:
I. helyzett: 2000 Ft-os nem macska [Szabó Rebeka (Reiko-chan), Szűcs Eszter (Naru-chan), Vécsey Balázs (Lord von Pumpking)] (30,5 pont)
II. helyezett: CP9 (Belecz Balázs, Barabás Mária, Bajnok Gyula) (29 pont)
III. helyezett: A 3 Baka [Almási Alma (Ayumu) ,Nagy Rita, Mida Gréta] 28,5 pont)

Egyéni:
I. helyezett: Csécsei Dóra (26,5 pont)
II. helyezett: Szekeres Dorottya (Dorothy Grav) (18 pont)
III. helyezett: Kutasi Dóra Zsanett (17,5 pont)

 

A hanganyagokat és részletes eredményeket megtalálod itt:
https://drive.google.com/open?id=0B0o2W5squuO3emctR0diWGpjM1k


Legutóbbi bejegyzések